Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-95

Hordozható mikrobiális mintavevő

Keressen bennünket a CLiMET CI-95-tel kapcsolatos további információkért.

Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-95

Legnépszerűbb modellünk, a CI-95A rozsdamentes acél házzal rendelkezik. A készülék aktív mikrobiális levegő-mintavételre használható aszeptikus terekben, mind szekvenciális, mind folyamatos monitorozáshoz.

A CI-95A az iparági szabványt jelentő 90 mm-es petricsészékkel és RODAC-csészékkel is működik. A légáramlás 25 LPM, 1 CFM vagy 100 LPM lehet. Az alacsonyabb légáram-kapacitásokat (25 LPM, 1 CFM) folyamatos monitoringhoz javasoljuk. A tesztelések szerint 3 órán át (vagy akár tovább) is lehetséges a folyamatos mintavétel a 40 ml agarral töltött 90 mm-es petricsészében. Javasoljuk a független féllel elvégeztetett validációt.

A Climet-Cl-9xA sorozatú mikrobiális mintavevők ugyanolyan masszív kivitelben készülnek, mint amit a felhasználók már a Climet részecskeszámlálóknál is megszoktak. Ez az egyetlen gyógyszeripari besorolású mikrobiális levegő-mintavevő, amely kielégíti, illetve meghaladja mind az ISO 14698 követelményeit ÉS ajánlásait, mind az ISO 21501-4 kibővített előírásait.

Az ipari műszerek gyártásának szakértőjeként minden új műszerkonstrukciót csepp- és rezgésvizsgálatnak vetünk alá, biztosítva, hogy a végfelhasználók akár egy évtizedes (és azon túli) megbízható működésre számíthassanak. Az ilyen szintű robusztus tesztelés egyedülálló a többi gyártó között, és ez biztosítja, hogy a véletlen események ne eredményezzenek tőkefelhasználási igényt, illetve drága javítási számlákat.

A CI-9xA sorozatú mikrobiális mintavevők VHP-kompatibilisak.

Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-95

Műszaki adatok

Teljesítmény
Mintavételi légáram: 100 LPM. Áramlás szabályozása: elektronikus, automatikus zárt hurok Tisztítás: kompatibilis az általános tisztítási és sterilizálási eljárásokkal, beleértve a VHP-t is. Riasztások: hallható beépített riasztás, a 100 LPM légáramtól való +/-10%-os eltérésnél Adatcsatlakozás: RS-232 Kijelző: Háttérvilágított, 4 x 20 karakteres LCD Mintavételi vezérlés: Folyamatos mintavétel vagy változtatható működési ciklus a kiterjesztett monitoringhoz.
Programozás és memória
Egység azonosítója: A felhasználó által választható; 6 karakter Felhasználói azonosító: 10 felhasználóig, 9 karakter Lokációs azonosító: Akár 100 db;15 karakter Biztonság: A beállítások módosításának, illetve a folyamatban levő mintavétel leállításának a megakadályozása.
Tartozékok és funkciók
Beépített akkutöltő, akku, rozsdamentes acél zárógallér, mintavevőfej, IQ/OQ dokumentáció, használati útmutató.
Elektromosság
Akku: 9,6 V egyenáram, 7,6 amperóra. Működés akkuról: 7 óra (tipikus esetben) folyamatos mintavétel esetén. Feltöltési idő: 2,0–2,5 óra (beépített töltő). Tápellátás: univerzális 100-240 V váltóáram
Méretek és súly
19,05 cm (magasság) x 13,97 cm (szélesség) x 25,15 cm (hosszúság) CI-95: súly akkuval: 3,75 kg. CI-95+: súly akkuval: súly: 4,43 kg
Környezeti feltételek
Üzemi hőmérséklet: 0-36 ⁰C, 0-90% relatív páratartalom, nem kondenzáló

További információk a CLiMET készülékről

Adja meg az e-mail címét, és válaszolunk Önnek.