Cégprofil

Rólunk

A legmagasabb mintavételi minőség a legkisebb környezeti terheléssel

Rólunk

MEISSA LIFE SCIENCES

A Meissa Life Sciences a Rigel Life Sciences európai csoport magyarországi ága, amely a legújabb technikai megoldásokat kínálja a piacon, miközben kielégíti és meghaladja az ügyfelek mérnöki és GMP-megfelelőségi csapatainak igényeit az élettudományi iparágakban, az egészségügyi létesítményekben, az elektronikai iparágakban és a légiközlekedési vállalatoknál – az Ön megbízható partnere, amikor a tiszta környezetben lévő szennyeződés szintjének ellenőrzésére, kezelésére és felügyeletére van szükség!

A Meissa Life Sciences anyacége, a Rigel Life Sciences helyi képviselőjeként tevékenykedik, és büszke arra, hogy a részecskeszámlálás és a levegőmintavétel területén nemzetközi vezető szerepet betöltő Climet Instruments Company kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A Meissa Life Sciences-t azért alapították, hogy hivatalos szervizközpontot biztosítson a Climet és a Rigel Life Sciences műszereihez. A cég a legpontosabb kalibrálási és karbantartási szolgáltatásokat kínálja, a működési teljesítmény legnagyobb megbízhatóságának érdekében csak eredeti pótalkatrészek felhasználásával. A Meissa Szervizközpont magas színvonalú kalibrálási és karbantartási szolgáltatásokkal, garanciális ügyintézéssel, műszerkölcsönzéssel és számos egyéb szolgáltatással támogatja a felhasználókat Magyarország egész területén!

RIGEL LIFE SCIENCES

A Rigel Life Sciences-t 2008-ban alapították Olaszországban egy sikeres projektet követően, amely az ellenőrzött környezetben történő szennyeződés nyomon követésére irányult, egyesítve három különböző terület, az Ascotec (CLiMET kereskedő több mint 15 éve), a CTP System (egy patinás GMP validáló- és tanácsadócég), valamint a Nemzeti Kutatási Tanács (CNR, a legnagyobb olasz állami kutatóintézet) szakértelmét.

Ez az meglevő tudás és szakértelem tette lehetővé a Rigel Life Sciences számára az évek során, hogy folyamatosan tervezzen, fejlesszen és innovatív műszaki megoldásokat szállítson a szennyeződések ellenőrzésével foglalkozó ügyfeleinek.

JOINTECH

„A Rigel által 2018-ban felvásárolt Jointech tervezőiroda fejlett automatizálási, vezérlési és rendszerfelügyeleti megoldásokat kínál. A független vállalatként alapított Jointech az évek során a megbízások határidőre és költségnövekedés nélkül történő teljesítése iránti elkötelezettsége révén hosszú távú kapcsolatokat épített ki ügyfeleivel. A Jointech az új rendszerek fejlesztésétől a meglévők átalakításáig és optimalizálásáig támogatja ügyfeleit teljes körű szolgáltatásokkal, beleértve a tanácsadást, az elemzést, a fejlesztést – akár a teljes kulcsrakész projektekig.”

ORIONLIFE SCIENCES

Az Orion Life Sciences-t 2019-ben hozták létre a Rigel nyugat-európai terjeszkedése érdekében. Annak ellenére, hogy fiatal cégről van szó, a tiszta helyiségek ellenőrzésére és validálására szakosodott, magasan képzett munkatársak elkötelezettek a kiváló szolgáltatásnyújtás iránt. 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a műszerek forgalmazása, a méréstechnika és a tiszta helyiségek tanúsítása terén, és vezető megoldásokat kínálnak az élettudományok piacán.

FAI INSTRUMENTS

„A Rigel által 2021-ben felvásárolt FAI Instruments egy high-tech vállalat, amelynek fő célja a légszennyezés kimutatására és mérésére szolgáló műszerek tervezése és gyártása, a legújabb európai és nemzetközi szabványok alapján. A 2002 óta működő FAI Instruments olyan eredeti technológiákat és műszereket fejlesztett ki, amelyek rendkívül hatékonyan hozzájárulhatnak a lebegő részecskék általi szennyezettség ellenőrzéséhez.”