Hordozható részecskeszámláló

CLiMET X70

Innovators, not imitators

Keressen bennünket a CLiMET X70 hordozható részecskeszámlálóval kapcsolatos további információkért.

Hordozható részecskeszámláló

CLiMET X70

A CI-x70 sorozat gyógyszeripari besorolású 6-csatornás hordozható részecskeszámlálókból áll, amelyek légáramlása választhatóan 1 CFM, 50 LPM, 75 LPM vagy 100 LPM. Minden modell RS-232 soros adatcsatlakozóval, ethernet TCP/IP és USB-csatlakozóval rendelkezik.

A rozsdamentes acél ház megkönnyíti a tisztítást és a fertőtlenítést. A teljesen zárt előlap megakadályozza, hogy a részecskeszámláló belsejébe biocidek, IPA- és egyéb tisztító folyadékok kerülhessenek, így kiküszöböli az esetleges rövidzárlatot és az érzékelő idő előtti, végzetes károsodását.

Az ipari műszerek gyártásának szakértőjeként minden új Climet műszerkonstrukciót csepp- és rezgésvizsgálatnak vetünk alá, biztosítva, hogy a végfelhasználók akár egy évtizedes (és azon túli) megbízható működésre számíthassanak. Az ilyen szintű robusztus tesztelés egyedülálló az iparágban, és ez biztosítja, hogy a véletlen események ne eredményezzenek tőkefelhasználási igényt, illetve drága javítási számlákat.

Hordozható részecskeszámláló

CLiMET X70

Műszaki adatok

Csatornák mérete
CI-170 sorozat, CI-570 sorozat és CI-770 sorozat: 0,3 µm, 0,5 µm, 1 µm, 3 µm, 5 µm és 10 µm *CI-1070 sorozat: 0,5 µm, 1 µm, 3 µm, 5 µm, 10 µm és 25 µm *
Légáramlás
CI-170 sorozat: 1 CFM CI-770 sorozat: 75 LPM, CI-570 sorozat: 50 LPM CI-1070 sorozat: 100 LPM
Mintavételi térfogat bizonytalansága
Az áramlásszabályozás és a beépített tömegáramlás-mérő biztosítja az ISO 21501-4 szerinti ± 5%-os megfelelőséget (köbméterben, köblábban vagy literben).
Kifúvás
A HEPA-szűrővel ellátott, egyedileg, gyárilag tesztelt, az ISO 3. osztályú kibocsátási normáknak megfelelő, szivárgásmentes kifúvó. Az ISO szabványokat és ajánlásokat jelentős mértékben túlteljesíti.
Fertőtlenítés
Kompatibilis minden, a tiszta helyiségekben alkalmazott standard fertőtlenítési és sterilizálási eljárással, beleértve a VHP-vel (vaporizált hidrogén-peroxid) való teljes kompatibilitást is.
Adatcsatlakozás
BEMENET: RH/Temp port (az RH/Temp szonda külön kapható) KIMENET: RS-232, vezetékes ethernet, wifi és USB ** A wifi és az USB-kimenetek gyárilag költségmentesen inaktiválhatók (kérjük, igényét jelezze a megrendeléskor)
Lézer- és gyűjtőoptika
Szabadalmaztatott fém ellipszoid tükör, amely egyedülállóan csökkenti a részecskék alakjának a méretezésre gyakorolt hatását (morfológia). A teljesen műanyagmentes lézer- és gyűjtőoptika az iparágban elérhető legjobb mérési pontosságot és stabilitást eredményezi. Hozzájárul a termék hosszú élettartamához, csökkentve a tulajdon teljes költségét (TCO).
Készülékház
A rozsdamentes acél ház ellenáll a külső behatásoknak, könnyen tisztítható és fertőtleníthető. A műanyag házakhoz képest csökkenti az életképes szennyeződések és a keresztszennyezés kockázatát. A műanyagokkal ellentétben nem bomlik le, így nem jelent részecsketerhelést a tiszta helyiség számára.
Kijelző
A mobiltelefonokban használthoz hasonló színes, kapacitív érintőképernyő – az iparágban elsőként. Nagyítás csippentéssel, swipe (elhúzás)
Riasztások
(i) számlálási riasztás (a felhasználó által megadott „figyelmeztetési”, illetve „akció” szintnél, (ii) lézer állapot, (iii) légáram-eltérés. Az iparágban elsőként alkalmazott fénygyűrű 360 fokos láthatósággal, a felhasználó által konfigurálható állapotok és riasztások (be/kikapcsolás, 5-szín, mintázatok stb.)
Programozható
Alapértelmezetten öt biztonsági szint, 300 program, 300 felhasználói azonosító plusz adminisztrátor jelszavas védelemmel, 300 lokációs azonosító, több mint 1.000.000 minta. Minden modell alapértelmezett unit-to-unit klónozási lehetőséggel készül. Ezek a beállítások kérésre gyárilag testre szabhatók.
Nyomtató
Teljesen integrált hőpapíros nyomtató. Sima, a nehezen tisztítható és fertőtleníthető műanyagbuborékoktól mentes felület.
Akku-üzemidő
CI-170 sorozat: 6 óra
CI-570 sorozat: 5 óra
CI-770 sorozat: 3,5 óra
CI-1070 sorozat: 3,5 óra
Folyamatos, 100%-os munkaciklus, nullszámszűrővel felszerelve
Töltési idő: 3,5-4 óra a beépített töltővel
Tápellátás: univerzális 100-240 V váltóáram
Méretek és súly
21,3 cm x 18,8 cm x 24 cm = 9.611 köbcm A legkisebb hordozható készülék a piacon! Akkumulátorral 4,26 kg, anélkül 3,81 kg. A legkönnyebb ipari / gyógyszeripari besorolású hordozható részecskeszámláló a piacon!
Környezeti feltételek
Hőmérséklet: 0-36 ⁰C Páratartalom: 10-90% relatív páratartalom, nem kondenzáló
Tartozékok
Beépített hőnyomtató, beépített akkutöltő, akku, rozsdamentes acél vagy fényblokkoló izokinetikus mérőfej, mintavevő cső, nullszámszűrő, két tekercs hőpapír, klónozókábel, IQ/OQ dokumentáció, használati útmutató, külső kifúvó csatlakozó (igény szerint), USB flash-meghajtó.
Opciók
Hordtáska, mérőfej állvány, HEPA-szűrő, pásztázó szonda, tartalék izokinetikus mérőfej, tartalék akku, validálási dokumentáció, külső akkutöltő (a beépített töltő tartozék), nagynyomású diffúzorok (nagynyomású gázok mintavételéhez).

További információk a CLiMET X70 részecskeszámlálóról

Adja meg az e-mail címét, és válaszolunk Önnek.