Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-90

Hordozható mikrobiális mintavevő beépített címkenyomtatóval

Keressen bennünket a CLiMET CI-90 mikrobiális mintavevővel kapcsolatos további információkért.

Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-90

A CI-90A rozsdamentes acél házzal és beépített címke-hőnyomtatóval rendelkezik.
A készülék aktív mikrobiális levegő-mintavételre használható aszeptikus terekben, mind szekvenciális, mind folyamatos monitorozáshoz.

A CI-90A az iparági szabványt jelentő 90 mm-es petricsészékkel és RODAC-csészékkel is működik. A légáramlás 25 LPM, 1 CFM vagy 100 LPM lehet. Az alacsonyabb légáram-kapacitásokat (25 LPM, 1 CFM) folyamatos monitoringhoz javasoljuk. A tesztelések szerint 3 órán át (vagy akár tovább) is lehetséges a folyamatos mintavétel a 40 ml agarral töltött 90 mm-es petricsészében. Javasoljuk a független féllel elvégeztetett validációt.

A Climet-Cl-9xA sorozatú mikrobiális mintavevők ugyanolyan masszív kivitelben készülnek, mint amit a felhasználók már a Climet részecskeszámlálóknál is megszoktak. Ez az egyetlen gyógyszeripari besorolású mikrobiális levegő-mintavevő, amely kielégíti, illetve meghaladja mind az ISO 14698 követelményeit és ajánlásait, mind az ISO 21501-4 kibővített előírásait.

Az ipari műszerek gyártásának szakértőjeként minden új műszerkonstrukciót csepp- és rezgésvizsgálatnak vetünk alá, biztosítva, hogy a végfelhasználók akár egy évtizedes (és azon túli) megbízható működésre számíthassanak. Az ilyen szintű robusztus tesztelés egyedülálló a többi gyártó között, és ez biztosítja, hogy a véletlen események ne eredményezzenek tőkefelhasználási igényt, illetve drága javítási számlákat.

A CI-9xA sorozatú mikrobiális mintavevők VHP-kompatibilisak.

Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-90

Műszaki adatok

Teljesítmény
Mintavételi légáram: 28, 100 LPM (0,1 köbméter / perc) Áramlási sebesség szabályozása: elektronikus, automatikus zárt hurok Tisztítás: Kompatibilis az általános tisztítási és sterilizálási eljárásokkal, beleértve a VHP-t is. Áramlási sebesség riasztás (hallható): Hallható beépített riasztás, 100 LPM áramlási sebesség +/-10% Adatcsatlakozás: RS-232 az IDLoader SoGware használatához Kijelző: 4×20 karakteres LCD Nyomtató: Címke-hőnyomtató a nyomonkövethetőséghez (lokációs azonosító, felhasználói azonosító, idő, dátum stb.)
Programozás és memória
Egység azonosítója: A felhasználó által választható; 6 karakter Felhasználói azonosító: 10 felhasználóig, 9 karakter Lokációs azonosító: Akár 100 db;15 karakter Biztonság: A beállítások módosításának, illetve a folyamatban levő mintavétel leállításának a megakadályozása.
Tartozékok és funkciók
Beépített címke-hőnyomtató, beépített akkutöltő, akku, rozsdamentes acél zárógallér, mintavevőfej, két tekercs öntapadó címke, IQ/OQ dokumentáció, használati útmutató, IDLoader szoftver. Nagynyomású diffúzorok, távvezérelhető mintavevőfejek, csövek, validálási dokumentáció és egyéb kiegészítők külön megvásárolhatók.
Tápcsatlakozóval és akkuval is használható
Akku: 9,6 V egyenáram, 7,6 amperóra.
Működés akkuról (tipikusan): 7 óra folyamatos mintavétel esetén.
Feltöltési idő: 2,0–2,5 óra (beépített töltő).
Tápellátás: univerzális 100-240 V váltóáram
Méretek és súly
19,05 cm (magasság) x 20,57 cm (szélesség) x 25,15 cm (hosszúság) A CI-90A súlya alumínium mintavevőfejjel, akkuval együtt 4,76 kg. A CI-90A súlya rozsdamentes acél mintavevőfejjel, akkuval együtt 5,44 kg.
Környezeti feltételek
Üzemi hőmérséklet: 0-36 ⁰C, 0-90% relatív páratartalom, nem kondenzáló

További információk a CLiMET CI-90 mikrobiális mintavevőről

Adja meg az e-mail címét, és válaszolunk Önnek.