A szennyeződések ellenőrzésének szakértői

Szervizközpont

A Meissa Life Sciences tevékenysége a műszerkalibrálástól és karbantartástól a tanácsadási és képzési szolgáltatásokig terjed.

Ellenőrzés

Hivatalosan minősített

HIVATALOS SZERVIZKÖZPONT

A Meissa évek óta a következő berendezések hivatalos szervizközpontja: Climet részecskeszámlálók és mikrobiális levegő-mintavevők, Meissa fotométerek, aeroszol-generátorok és mikrobiális levegő mintavevők, Biovigilant azonnali mikrobiális detektálás, Biolog mikrobiális azonosító rendszerek.

A Meissa Life Sciences szervizközpont az Azbil Biovigilant, a Biolog és a Climet Intruments hivatalos, minősített partnere. Emellett a Meissa Life Sciences helyi partnerei a helyi igényeknek is megfelelnek, és ugyanazt a szolgáltatási színvonalat nyújtják, függetlenül attól, hogy Ön hol tartózkodik.

TELJESKÖRŰ ELLENŐRZÉS

Ez a szolgáltatás magában foglalja a mérési teljesítmény ellenőrzését és beállítását, beleértve az „As Found” és az „As Left” mérési adatokat is.

Karbantartási és javítási szolgáltatások

Javítási szolgáltatásokat és műszaki támogatást nyújtunk minden Climet és Meissa műszerhez. Az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében a Meissa Life Sciences által nyújtott támogatás a műszerkarbantartástól a tanácsadási és képzési szolgáltatásokig terjed.

Megelőző karbantartás

HELYSZÍNI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

Szolgáltatási szerződéseinket úgy alakítottuk ki, hogy azok ügyfeleink műszereinek teljes körű megelőző karbantartására kiterjedjenek. A standard opciók között megtalálhatók az újraellenőrzések, a vészhelyzeti meghibásodási ügyelet és az alkatrészcsere. Egyedi megoldások is lehetségesek ügyfeleink felhasználói igényeinek kielégítésére.

KÉPZÉSI PROGRAM

A Meissa Life Sciences képzési programokat biztosít a legjobb karbantartási eljárásokról. Ezek a szolgáltatások testreszabhatók és a következőket tartalmazhatják:

  • műszer- és távrendszerek használatára vonatkozó képzés
  • útmutatás a tiszta helyiségek ellenőrzésének gyakorlatához és az erre vonatkozó szabványok értelmezéséhez
  • útmutatás a GMP szerinti magatartáshoz tiszta környezetben végzett munka során

Eszköz kölcsönzés

ESZKÖZ KÖLCSÖNZÉS

Az ügyfelek igényeinek megfelelően a Meissa Life Sciences-től részecskeszámlálók, mikrobiális levegőmintavevők és fotométerek bérelhetők.