Integrált környezeti monitoring rendszer

RIGEL IEMS Next

A legfejlettebb levegőmonitorozó rendszer tiszta környezetekhez

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni a RIGEL IEMS Next rendszerről.

Integrált környezeti monitoring rendszer IEMS architektúra

RIGEL IEMS Next video

Integrált környezeti monitoring rendszer IEMS architektúra

SCADA SOFTWARE

A SCADA-t a 21CFR 11. részének és a 11. mellékletének teljes mértékben megfelelő szabványos platformra alapozva fejlesztik ki. A rendszer biztosítja a GMP-követelmények teljesítéséhez szükséges jelentések rendelkezésre állását, és lehetőséget ad az információcserére az üzem különböző területein telepített állomásokkal, valamint a különböző tárolóhelyekkel. Számos különböző architektúra tervezhető, az alapot jelentő egy fizikai gépen egyetlen szerverrel rendelkezőtől a redundáns szervereket és/vagy több ügyfélállomást tartalmazó, fizikai vagy virtuális gépeken működő, összetettebb architektúrákig.

Integrált környezeti monitoring rendszer

IEMS architektúra

IEMS rendszer architektúra beépített szivattyús érzékelőkkel
IEMS rendszer architektúra távérzékelőkkel és dedikált vákuumforrással

Integrált környezeti monitoring rendszer

RIGEL fő elektromos szekrény

A Rigel saját központi rendszerét úgy tervezte meg, hogy minden megoldást ügyfelei egyedi igényeire szabja. Az integrált környezeti monitoring rendszer (IEMS) egy megosztott, nyílt architektúrájú rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy teljes és egyedi megoldást nyújtson a GMP-k és az ISO-szabványok által megkövetelt összes környezeti paraméter felügyeletére:
A szekrény alapvetően három fő részből áll:

Integrált környezeti monitoring rendszer

NEXT A trend és a jelentés következő generációja

Az IEMS Next a legfejlettebb megoldást nyújtja a ritka események (az 5,0 µm-nél nagyobb makrorészecskék) észlelésére az A minőségű (ISO 4.8) osztály szerint egy innovatív, szabadalmi oltalom™ alatt álló algoritmuson keresztül. A nem életképes részecskék új generációs trendvizsgálata a hisztogram nézeten alapul – az első olyan környezeti megfigyelőrendszer, amely hisztogramot használ a részecske-koncentráció leírására.

Statisztikai elemzés az IEMS Next szoftverrel, az ISO 14644-2 2015 szabványnak megfelelően.

Alternatív stratégia: Egy – egymást követő magasabb értékek sorozatán alapuló – küszöbérték. A magasabb mérési értékek figyelmeztetést generálnak, ha a mért értékek egy adott időn keresztül magasabb szinten maradnak (például három egymást követő 1 perces mérési érték, amelyek mindegyike egy meghatározott szint felett van).

Alternatív stratégia: A figyelmeztetés generálása a magasabb mérési értékek nagy gyakoriságán alapul. Ezt a stratégiát néha „x az y-ból” néven is emlegetik. Ez a módszer a meghatározott küszöbérték feletti értékeket rögzíti; ha egy mérési sorozatban meghatározott számú mérés meghaladja a megadott értékeket, akkor figyelmeztetés vagy cselekvési riasztás lép életbe. Például, ha az utolsó 10 mérési értékből 3 meghaladja a küszöbértéket, akkor figyelmeztetés vagy cselekvési riasztás lép életbe.

Tudjon meg többet a RIGEL IEMS Next rendszerről!

Adja meg az e-mail címét, és válaszolunk Önnek.

Integrált környezeti monitoring rendszer

Megfelelés a legújabb szabályozási követelményeknek