Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-99

Távvezérléses mikrobiális mintavevő

Keressen bennünket a CLiMET CI-99-cel kapcsolatos további információkért.

Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-99

A CI-99 rozsdamentes acél házzal rendelkezik. A fix helyre telepíthető készülék egy aktív levegő mintavevő, amelyet általában leválasztók, RAB-rendszerek és biológiai biztonsági kamrák (BSC) monitorozására használnak.

A CI-99 az iparági szabványt jelentő 90 mm-es petricsészékkel és RODAC-csészékkel is működik. A légáramlás 25 LPM, 1 CFM vagy 100 LPM lehet. Az alacsonyabb légáram-kapacitásokat (25 LPM, 1 CFM) folyamatos monitoringhoz javasoljuk. A tesztelések szerint 3 órán át (vagy akár tovább) is lehetséges a folyamatos mintavétel a 40 ml agarral töltött 90 mm-es petricsészében. Javasoljuk a független féllel elvégeztetett validációt.

A Climet-Cl-99 mikrobiális mintavevő ugyanolyan masszív kivitelben készül, mint amit a felhasználók már a Climet részecskeszámlálóknál is megszoktak. Ez az egyetlen gyógyszeripari besorolású mikrobiális levegő-mintavevő, amely kielégíti, illetve meghaladja mind az ISO 14698 követelményeit ÉS ajánlásait, mind az ISO 21501-4 kibővített előírásait.

Az ipari műszerek gyártásának szakértőjeként minden új műszerkonstrukciót csepp- és rezgésvizsgálatnak vetünk alá, biztosítva, hogy a végfelhasználók akár egy évtizedes (és azon túli) megbízható működésre számíthassanak. Az ilyen szintű robusztus tesztelés egyedülálló a többi gyártó között, és ez biztosítja, hogy a véletlen események ne eredményezzenek tőkefelhasználási igényt, illetve drága javítási számlákat.

A CI-99 mikrobiális mintavevő VHP-kompatibilis.

Mikrobiális mintavevő

CLiMET CI-99

Műszaki adatok

Konfigurációk
CI-99 = 100 LPM (l/perc) mikrobiális mintavevő külön megvásárolható alumínium vagy 316L rozsdamentes acél mintavevőfejjel. * Minden modell 304-es rozsdamentes acél házzal, RS-232 adatcsatlakozóval és beépített HEPA-szűrővel rendelkezik. Mindkét mintavevő autoklávozható 134 ⁰C-on, 20 percig.
Teljesítmény
Mintavevőfej Választható alumínium vagy rozsdamentes acél Mintavételi idő / köbméter 100 perc (100 l/perc) Mintavétel vezérlése CI-99 = Folyamatos mintavétel vagy változtatható működési ciklus a kiterjesztett monitoringhoz. Légáramlás szabályozása Elektronikus, automatikus zárt hurok Tisztítás Kompatibilis az általános tisztítási és sterilizálási eljárásokkal, beleértve a VHP-t is. Légáram riasztás Hallható beépített riasztás, a légáram +/-10%-os eltérése esetén Adatcsatlakozás: CI-99 = diagnosztikai weboldal és vezérlés ethernet Modbus-szal. IP-54-es zárható RJ45 csatlakozó CI-99 LED-ek Tápellátás, fúvó, hiba (légáramlás), késés, mintavétel, ethernet (kapcsolat és aktivitás) Mintahordozó = iparági szabvány 90 mm-es petricsésze
Méretek és súly
CI-99 15 cm (magasság) x 25 cm (szélesség) x 20 cm (hosszúság); súly: 5,6 kg
Környezeti feltételek
Üzemi hőmérséklet: 0-36 ⁰C, 0-90% relatív páratartalom, nem kondenzáló

További információk a CLiMET CI-99 készülékről

Adja meg az e-mail címét, és válaszolunk Önnek.